Welkom Vogue!

‘For the love of Fashion’, ik denk dat ik verder weinig hoef te zeggen. Het was wereldnieuws. Facebookpagina’s, Twittertimelines en sites stonden vol over de komst van de Vogue.


En daar istie dan! Het was voor mij nog een heel gedoe om aan de gewilde Collectors Item te komen. Woensdag kon je namelijk in de Bijenkorf de Collectors Item krijgen en ooooh wat wilde ik die graag. Mijn collega’s op mijn stage wilde deze toch ook wel graag hebben, dus ik kreeg toestemming om een poging te doen een 6-tal Vogue’s te bemachtigen. Zonnebril op en vol goede moed fietste ik door Amsterdam naar de Bijenkorf, in mijn hoofd had ik hem al in mijn handen. Kwart over 11 liep ik naar binnen, kreeg nog van een meisje een Vogue tasje waar ik mijn Vogue straks in kon doen en liep naar boven.

Helaas.. ze waren op… maar er waren nieuwe onderweg!
Toch hoorde ik wat geroezemoes dat ze echt op waren. Ik wilde het zekere voor het onzekere nemen en vroeg het Karin Swerink herself! Zij vertelde mij het trieste nieuws; Vogue was op, voor de hele dag. Morgen kon ik in de winkel de gewone kopen.
Maar die wilde ik niet..! Ze vertelde dat ze in Amstelveen nog wel hadden. Meteen even gecontact met mijn collegaatjes en die hebben weer iemand anders gecontact die meteen 6 Vogue’s voor ons heeft gehaald. En nu heb ik hem dan in mijn handen. De enige, echte Nederlandse Collectors Item VOGUE!
Liefde.

Ik had echt een hele andere cover verwacht, ik vind deze kleurig en wat kinderlijker dan ik had verwacht. Ik heb de Vogue op de 50 pagina’s aan reclame nog niet kunnen lezen, dus over de inhoud heb ik nog niet veel te melden.


Heb jij de Vogue al?

Reacties (2)

  1. Nadiaa

    Daar was ik ook bang voor, iedereen heeft er hele grote verwachtingen van, het is echt dé Vogue

  2. MySuperSweetLife

    Wat leuk. Ik ben wel erg benieuwd naar de Vogue, maar ik ben bang dat hij me wel tegenvalt omdat ik er zulke hoge verwachtingen van heb!
    Liefs

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge