Wereldkaart op hout

Wereldkaart op hout

Iedereen heeft wel herinneringen aan mooie plaatsen overal de wereld en ik denk dat er ook nog genoeg mooie plaatsen op een lijstje staan om te bezoeken. Voor mij in ieder geval wel! Eerder wilde ik al eens een mooie landkaart verwerken in mijn interieur maar dat is er nog niet van gekomen, tot nu! Een zwart/witte wereldkaart op hout prijkt nu mooi in mijn kamer.

Ergens bovenaan mijn must-have lijstje stond een scratch map, ik vond de zwarte kaart met daarop het gouden folie heel mooi. En leuk om de landen waar je geweest bent open te krassen, alleen het feit dat de landen dan gekleurd waren vond ik weer niet mooi. Nadat ik was rond gekeken had op Wereldkaarten.nl vond ik deze zwart/witte wereldkaart wel erg mooi, juist door zijn simpelheid. Door hem op houten planken te laten drukken gaf het toch een bijzonder effect.

Wereldkaart

Bij de wereldkaart heb je de optie om er 100 prikvlaggetjes in verschillende kleurtjes bij de bestellen, helaas kun je die niet genoeg in het hout drukken dat ze goed blijven zitten als je de wereldkaart ophangt. Maar nou moet ik zeggen dat ik de kaart zonder vlaggetjes alsnog erg leuk vind!

Wereldkaarten ervaring

Hang de wereldkaart in je woonkamer en iedere keer als er visite is heb je een leuk gespreksonderwerp; namelijk jullie gemaakte reizen en de reizen waar je nog over droomt!

Bij Wereldkaarten kun je ontzettend veel soorten kaarten bestellen en daarbij kun je ook nog kiezen uit diverse ondergronden. Zo is er bijvoorbeeld canvas, behang, plexiglas, aluminium en hout. Vind je een kaart van een land of misschien toch een stad leuker? Binnenkort zitten deze ook in het assortiment van Wereldkaarten.nl.

Het formaat wat ik heb gekozen is 40 x 60 cm en kost € 44,95. Daarbij kun je een ophangsysteem bestellen € 3,47 en 100 prikvlaggetjes voor € 8,95.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (1)

  1. manon

    Dit is wel heel erg gaaf !

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge