Reisleider Sunweb xSunkissed

Dream come true – Werken in het Buitenland

Jaaaaaa, ik heb op het moment van typen net een telefoontje gehad. Ik ben aangenomen als reisleider op locatie bij Sunweb! Dat betekend dat ik ongeveer 7 maanden in een ander land ga wonen en werken. Vandaag vertel ik jullie er meer over.

Mijn idee om een paar maanden in het buitenland te wonen en te werken was er al langer. Na mijn vakantie naar Ibiza had ik er ook al iets over geschreven op mijn blog. Personal – Afstuderen en de Ibiza Blues. Dat seizoen was natuurlijk alles al geregeld qua werk, dus ik kon  op goed geluk richting Ibiza gaan en een zwart baantje proberen te regelen bij een club met verschillende risico’s. Dat zag ik toch niet zo zitten in mijn eentje dus ik besloot gewoon te gaan solliciteren voor banen in Nederland en het wel te zien. In januari bedacht ik mij dat ik het dit jaar opnieuw kon proberen om een baan in het buitenland te krijgen, aangezien alles begin van het jaar wordt geregeld. Ik koos voor Sunweb omdat ik daar positieve reacties/ervaringen over had gelezen van anderen die als reisleider op bestemming hadden gewerkt. Ook vond ik alle dingen die Sunweb voor je regelt zoals verzekeringen en je appartement een veilig gevoel geven, dus ik waagde het erop en vulde het sollicitatie formulier in. Hier moest ik mijn persoonlijke gegevens, mijn werkervaring en opleidingen invullen, maar ook een aantal vragen over mij als persoon. Waar ben ik trots op? Mijn blog noemde ik hier. En vragen over eigenschappen die je wel/niet hebt, talen die je spreekt en wat je voorkeursbestemming is. Je mocht er 3 invullen en ik heb op 1 natuurlijk Ibiza staan. Het eiland waar ik vorig jaar verliefd op ben geworden. ♥

Ibiza xSunkissed Nadia Brander

Daarna kreeg ik een mailtje terug of ik ook open stond voor andere bestemmingen als mijn voorkeursbestemmingen niet meer konden oid. Maar op de wereld zijn nog zoveel andere mooie plaatsen dat ik dat natuurlijk prima vond. De volgende stap was een telefonisch gesprek, ik werd gebeld en weer werden er verschillende vragen gesteld. Ook begonnen ze over mijn blog, want hoe had ik dat in gedachten? Vond ik het dan niet erg om die op een lager pitje te zetten?

Natuurlijk had ik daar zelf ook al over nagedacht. Wat niet kan, dat kan niet. Maar ik ga mijn best doen om daar te blijven bloggen, maar uit voorzorg zal ik nu ik nog in Nederland ben ook vooruit gaan schrijven. Ik zal hier later nog een post over schrijven zodat jullie weten wat jullie precies kunnen verwachten in de 7 maanden dat ik in het buitenland ben.

Ook het telefoongesprek was positief en ik werd uitgenodigd op de selectiedag de week erop. Ik moest een welkomstpresentatie voorbereiden over de Costa Blanca en als excursie had ik een dagje Barcelona. Ik had een goed gevoel over mijn presentatie. Daarna moesten wij (de mede geselecteerde) een rollenspel doen, ook deze ging op zich wel goed. Ik maakte alleen een foutje, maar dat had ik niet kunnen weten omdat ik nooit reisleider werk heb gedaan. Na deze twee onderdelen gingen de beoordelaars in overleg en toen ze terug kwamen hoorde ik dat ik door was. Het laatste onderdeel was een persoonlijk gesprek, hier kon ik ook mijn vragen stellen en ook zij stelde weer vragen. Ook hier had ik een goed gevoel over, maar je weet het maar nooit. Ik zou die week gebeld worden met het uitkomst. Spannend!

Sunweb xSunkissed

Vrijdag avond werd ik gebeld met het verlossende woord, ik ben aangenomen!! Ik ben echt super blij en heb er ontzettend veel zin in. Over twee weken krijg ik mijn bestemming te horen en ik ben zo benieuwd waar ik heen mag, dit zal ik jullie natuurlijk ook laten weten. En in maart heb ik nog 4 dagen een training waarin ik alles leer.

Dit wilde ik jullie even laten weten haha, nu ga ik als de wiedeweerga in de weer om posts te schrijven voor nu en voor in die 7 maanden. Mocht je nog een leuk onderwerp hebben, let me know!

Bron beeld 2: www.sunweb.nl

Reacties (19)

 1. Annemieke

  Leuk!! Gefeliciteerd en een hele leuke en leerzame tijd toegewenst en hopelijk toch een beetje genieten

  Groetjes Annemieke
  Annemieke recently posted…Ganbaroo PRPR Persdag AW 2015

 2. Laura

  Hallo :)

  Ik ben ook aangenomen bij Sunweb en ga deze zomer op Ibiza werken!! 😀 Ook voor mij de bestemming waar ik erg graag heen wilde.

  En word jij ook op Ibiza geplaatst?

  Groetjes, Laura

 3. Justine

  Gefeliciteerd! Wat ontzettend leuk! Ik hoop dat het een super mooie bestemming gaat worden en dat je het daar enorm naar je zin zult hebben.
  Justine recently posted…Review: NYC How I met you palette

  1. Nadia

   Dankjewel! Ik ben gewoon zenuwachtig voor het telefoontje met de bestemming haha

 4. Liset - Beautydagboek

  Gefeliciteerd! Wat leuk dat je naar het buitenland gaat! Hopelijk kom je op een lekkere, zonnige bestemming. Dan is het genieten en werken tegelijk, wat een fijne combi :). Heel veel plezier!
  Liset – Beautydagboek recently posted…New in | Daniel Wellington horloges

 5. Trudy

  Nadia wat leukkkk! Lekker weg, nieuwe ervaringen opdoen…heerlijk! Ik ben super benieuwd waar je uiteindelijk heen ga!

  Trudy recently posted…Colors Speak Louder Than Words.

  1. Nadia

   ja, ik kan ook niet wachten tot ik het weet. Kun je alvast beetje op internet de plaats bekijken enzo hihi

 6. Evelien

  Waaaaah gefeliciteerd meis!! Heel erg tof voor je, yay!

 7. Lotje

  Ah gefeliciteerd! Lijkt me ontzettend spannend maar wel super gaaf! X
  Lotje recently posted…FOTD: Teal eyes!

  1. Nadia

   Spannend is het zeker, maar ik heb er ontzettend veel zin in!
   Nadia recently posted…Dream come true – Werken in het Buitenland

 8. Dionne

  Wauw wauw! Wat super gaaf! Echt een droom ! Heel cool!
  Dionne recently posted…It’s a coffee | TAG

 9. Cynthiiaa

  Oh my gooooooood! Gefeliciteerd wijffie, wat zal je blij zijn zeg! Indeed, een droom die in vervulling gaat. Het is je ook echt van harte gegund, natuurlijk heb ik ideeën voor je woman! Vlogs, vlogs en nog veel meer vlogs! De tradities die zij hebben in de plek waar je wordt geplaatst, de places to be, maar ook waar je lekker kan eten, make-up kan shoppen en shoplogs. Ik wil shoplogs zien! Ben benieuwd dame!

  1. Nadia

   Jaaaa, ik ben zo blij! En mijn blogcamera gaat zeker mee, no worries <3 Je hoeft me niet te missen want ik kom nog steeds op je beeld hahahaa
   Nadia recently posted…Dream come true – Werken in het Buitenland

 10. Manon

  Wat een geweldige kans is dit! ben benieuwd naar je bestemming
  Manon recently posted…Miss Sporty ‘Twin Pack’ So Matte Perfect Stay Pressed Powder & Quick Dry Clubbing Colours #312

 11. Kelly

  Wat een mooie kans! Ben benieuwd. :)
  Kelly recently posted…Get to know me – 25 Questions tag.

 12. Kirsten

  Oh wauw dat is wel echt heel gaaf, ik ben benieuwd wat je bestemming wordt. (:

  1. Nadia

   Ja ik ook heel erg!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge