What to wear?!

Vandaag is het alweer de 20ste, dus over 5 dagen is het kerst.
Leuk en gezellig denk je nu misschien, maar het enige wat ik nu eigenlijk kan denken is WAT MOET IK AAAAAN? en daarna denk ik eigenlijk meteen WELKE MAKE-UP LOOK? en eigenlijk tegelijkertijd schreeuwen mijn hersens ook WAT VOOR NAGELS? en ergens in mijn gedachte hoor ik ook nog de woordjes ‘haar en kapsel’ vallen..

En nu denk jij misschien, rustig aan, chill, relax, het duurt nog 5 dagen.
Maar ik denk dat niet, ik denk ohnee, nog máar 5 dagen.

Dus nu zit ik in crisis… Ik heb een jurkje van Supertrash gekregen, die zou ik aan kunnen doen, maar omdat die zo strak om mijn hele lichaam zit, zie je dus alles, echt alles. Als ik niks gegeten heb is dat geen probleem, maar na een heel kerstdiner is mijn buikje echt niet zo strak meer. Dus hoe verdoezel je dat op een een beetje mooie manier? Een brede riem? Of een vestje een beetje dicht geknoopt erover heen? Een grote ketting om de aandacht te vragen?

En als make-up, moet ik nou voor smokey eyes gaan? Zoja, gewoon zwart of spelen met een andere kleur, subtiele glittertjes of die maar achterwege laten? Of gewoon mijn eigen make-up maar dan iets extra’s..

En dan nog de nagels, laat ik daar maar niet over beginnen, dat is ook zo een crisis-punt, moet ik mijn nagels in een donker kleurtje lakken met stickertjes, of moet ik toch maar een leuke Konad creatie maken, of 1 kleurtje met een glitter top-coat.

Zie je, dit moet ik dus allemaal in 5 dagen beslissen en dat is een moeilijke opgave voor mij..

En dan nog iets, er zijn 2 kerstdagen, en ik wil niet beide kerstdagen dezelfde look hebben….
Ik houd jullie op de hoogte wat ik uiteindelijk aan doe.

Zitten jullie ook zo in crisis voor de kerstdagen?

Reacties (2)

  1. Sibel

    Voor je nagels kan je ook een glittertips doen, doe ik ook. (:

  2. blogvanfem

    Ik heb al die stress dus helemaal niet! Kerst gaat vooral om gezellig bij elkaar zijn en genieten.. De kleding is voor mij ook echt bijzaak!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge