Goodbye 2013, Hello 2014

What’s happening in 2014

Nee, ik kom niet met een standaard lijstje met van stoppen met roken, meer sporten en gezonder eten. Ik ben nooit begonnen met roken trouwens. Maar een nieuwe jaar is een nieuwe start, dus meer een kleine planning voor het nieuwe jaar!

Mijn opleiding

 • Ik ga ik het nieuwe jaar nog maar 3 weken naar school voor lessen, de 4e week heb ik tentamens en examens.  Dit zijn ook echt de allerlaatste lesweken evarrrrr!
 • In februari begin ik op mijn nieuwe stage, tevens mijn eindstage. Ik ga een Social Media plan opzetten voor Het Park Schouwburg en ook al hadden jullie dit bedrijf misschien niet zo verwacht; ik heb er echt zin in! Hier heb ik trouwens ook zelf iets van geleerd, voor het gesprek leek het mij niet zo super leuk, het leek me ook zeker niet stom. Maar ik heb altijd beauty bedrijven gehad en dit had niks te maken met beauty. Het opzetten van Social Media past perfect bij mijn school opdracht en na het gesprek dacht ik echt ‘Dit is het!’ Ik denk dat ik het daar naar mijn zin ga hebben. En trouwens, dit is ook de eerste keer dat ik eens lekker op mijn fiets naar stage kan. Ik heb altijd minimaal 2 uur reistijd gehad voor stages en 4 voor school.
 • Ik hoop dat ik dit jaar niet meer zo onzeker ben over mijn schoolprestaties. Iedere toetsweek bereid ik gewoon goed voor, maar na toetsen durf ik bijna nooit te zeggen dat het goed ging. Voor mijn gevoel ging het altijd matig en ik durf daarom niet te zeggen of ik iets gehaald heb of niet. En ik haal altijd alles eigenlijk wel. In deze 3 jaar heb ik pas 2 herkansingen gemaakt, mijn zorgen zijn dus meestal voor niks.
 • Maargoed, als alles goed is gegaan heb ik begin juli mijn diploma in mijn handen! En daar heb ik heel veel zin in. Doeidoei school, hallo echte leven!
 • En als het dan zover is wil ik graag part-time een baan en part-time mijn blog als baan. Ik ga daar ook naartoe werken.

  Vriendschappen

 • Ik heb gemerkt dat ik van sommige mensen meer verwacht, in 2013 ben ik echt terug gekomen van sommige mensen. In eerste instantie had ik het niet door, maar een vriendschap moet van 2 kanten komen en bij deze mensen kwam het vooral van mijn kant en was het van de andere kant profiteren. Jammer!
 • Sommige vriendschappen vervagen als je elkaar weinig ziet, sommige blijven even sterk. Zo heb ik al jaren Marleen als mijn beste vriendinnetje, we komen niet wekelijks bij elkaar over de vloer. Maar als we weer afspreken is het altijd super gezellig.
 • Dit laatste half jaar heb ik het idee dat mijn social life wat beperkt is geweest, ik was druk met school en daarnaast de site draaiende houden. In het weekend ging ik ook eigenlijk nooit uit en zag maar een paar van mijn vrienden.

  xSunkissed

 • Ik hoop ik het nieuwe jaar meer te kunnen filmen. Op dit moment ben ik erg afhankelijk van het weer en met die grauwe periodes of te zonnige dagen lukt het niet. Ik wil graag mijn Youtube kanaal wat groter maken.
 • Part-time baan maken van mijn blog, dit is echt een droom! Op dit moment is xSunkissed al mijn enige inkomsten buiten studiefinanciering, maar als thuiswonende heb je minder geld nodig.

  Overig

 • Ik hoop dat ik straks meer tijd heb om te sporten. Mijn sport abbo had ik opgezegd omdat ik er niet meer aan toe kwam en het dan zonde vond van het geld. (€62 pm!) Voorheen kwam ik toch wel 4x per week sporten, dan haal je het maandbedrag er wel uit.
 • Terwijl ik bezig was met mijn opleiding was uit huis gaan geen optie. Ik hoop dat ik na mijn opleiding snel een baan heb waarmee het wel mogelijk is om een eigen plekje te krijgen! Dat wil ik al zo lang zo graag!

2014 quote
Hebben jullie ook plannen of voornemens voor het nieuwe jaar, een grote reis of misschien ga je wel een huis kopen? Wordt 2014 jouw jaar?

Reacties (6)

 1. manon

  Heel erg veel succes met al je toetsen en stage natuurlijk
  manon recently posted…De winnaar van win actie #3 is……….

  1. Nadiaa

   Dankjewel Manon!
   Nadiaa recently posted…What’s happening in 2014

 2. Sas

  Succes met de doelen! Leuk blogje heb je ervan gemaakt.
  Nog de beste wensen!
  Sas recently posted…Terugblik 2013: Mijn jaar in Instagram foto’s

 3. Anneloes

  Superleuk om te lezen! Mijn doel van dit jaar wordt ook om mijn blog als ‘part-time baan’ naast mijn opleiding te kunnen onderhouden, om zoveel mogelijk examens te halen en verder wil ik ook veel gaan filmen dit jaar ^-^.
  Anneloes recently posted…Photodiary December

  1. Nadiaa

   Beetje zelfde als mij dus haha, succes!
   Nadiaa recently posted…What’s happening in 2014

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge