Who let the dog out?

Er ligt weer sneeuw, de tempratuur daalt tot ergens onder nul, en mijn hondje vertikt het om naar buiten te gaan. Te koud.
De kleine prinses ligt liever op haar dikke kussen voor de warme verwarming, maarja, ze moet tóch af en toe uit lijkt mij.
Na haar een paar keer over de straat mee te slepen, was dit het toch niet echt.

En dan ga je wat uitproberen, dus mijn moeder had een jasje voor haar gemaakt en zowaar, ze liep zonder twijfel naar buiten!

Aangezien de kleine gek echt een racertje is ging het jasje wat mijn moeder had gemaakt steeds scheef tijdens haar sprintjes.. en net op het goeie moment verkocht een winkel hier in de buurt hondenkleding.
Dus Suky mee naar de winkel, en nu heeft ze echt een heel schattig wollen truitje!

En als je het kraagje omvouwt zit er een ritsje met daarin een regenjasje, die je zo over het wollen truitje heen kan doet en vast kan klikken zodat ze in de regen ook droog en warm blijft. Wat een uitvinding haha.
Gelukkig gaat mijn hondje nu tenminste weer als een blij hondje naar buiten.

ps. mijn hondje is écht geen trut hondje hoor, dit is gewoon omdat ze het echt koud heeft, en niet omdat ik mijn hondje zie als mijn baby en blablabla 😉

Hebben jullie ook een hondje die niet van kou houd en kleertjes draagt?

Reacties (6)

 1. Nadiaa

  Ja, wamrte verliezen via tong en poten is in de trant van als ze het te warm hebben na het rennen of in de zomer. De kou krijgen ze natuurlijk wel gewoon door het hele lichaam 😉

 2. Bella

  HAHA, supperschattig 😉

  Mijn hondje gaat heel moeilijk lopen als je hem een jasje aantrekt XD Ook denk ik dat het effectiever is om een hond schoentjes aan te doen in de sneeuw omdat een hond enkel warmte kan verliezen via tong en poten. en niet over het gehele lichaam net als bij mensen.

 3. Sanja

  Mijne houdt zo erg van sneeuw, het maakt haar echt niet uit of het koud is :p
  Ik heb wel een jasje voor der maar dat vindt ze niet erg leuk!

 4. blogvanfem

  Wat lief! Ik hoef dit bij mijn hond niet te proberen.. Die is trouwens toch echt te groot voor een jasje en die scheurt hij toch kapot, hihi!

 5. Drea ♪

  Aww cute! XD Leuk truitje ook~!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge