Wilkinson Quattro for Woman

Ik weet dat er genoeg meiden zijn die met deze kou alles lekker natural laten staan. Onder het mom van ‘Niemand ziet mijn benen/armen/oksels met deze kou.’, ik vind dat zelf echt niet prettig dus ook in de winter scheer ik alles gewoon lekker weg. Nu heb ik een 2-in-1 scheermesje van Wilkinson en deel deze graag met de meiden die de boel ook in de wintermaanden gewoon kortwieken! (en met de meiden die ook niet kunnen wachten tot het weer zomer is!)

Ik moet zeggen, toen ik de Quattro for Woman in mijn handen kreeg vond ik hem meteen super goed bedacht! Waarom was dit er niet eerder? Normaal doe ik mijn oksels en benen met een scheermesje en mijn bikinilijn met een aparte bikinitrimmer. Nu heb ik deze 2 producten gewoon in 1. En hij is ook nog roze. +1.

In het pakketje zit een batterij, scheermesje, houder en de trimmer. Je kunt hem dus meteen gebruiken. In het midden moet je hem open draaien en daar plaats je de batterij and you’re ready to shave!


Je kunt de trimmer op 4 standen instellen; 0,3mm, 2mm, 4mm en 6mm. Na het scheren kun je het roze kapje er gewoon afhalen en hem afspoelen. Je kunt de trimmer ook gewoon gebruiken onder de douche.

De andere kant is voorzien van vier ultrafijne mesjes en twee conditoneringsstrips. Daarnaast zorgen de extra verzorgende ingrediënten – acai bessen en jojoba –voor een intens hydraterende en voedende werking op de huid.


Ik vind dit echt een aanrader!

De aanbevolen verkoopprijs voor de Quatro for Women Bikini is €11,99.
Vervangmesjes 3 stuks voor €8,29.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter en Bloglovin.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge