Winactie Spaonline xSunkissed

Win een dagje spa voor twee!

Happy birthday to me! Vandaag ben ik jarig en mag ik 23 kaarsjes uitblazen. Ik zou jullie best allemaal op de thee willen vragen en dan eten we allemaal een cupcake en praten we over onze favoriete lipgloss, maar dat gaat niet lukken. Wel kan ik iemand van jullie blij maken met een heerlijk dagje wellness!
Ik ga er binnenkort zelf ook een heerlijk dagje tussen uit,  om de paar maanden ga ik wel naar de spa met een vriendinnetje en daar geniet ik echt van. Zelf vind ik het leuk om steeds naar een andere spa te gaan, steeds iets nieuws uitproberen. Overal is het weer anders.
Eerder heb ik geboekt op SpaOnline.com dit is een site waar je een dagje wellness kunt boeken, of een dagje wellness inclusief een overnachting. En dat is natuurlijk wel ultiem genieten! Je hebt de keuze uit meer dan 80 verschillende spa’s.
Je kiest eerst de provincie waar je wilt zoeken, daarna kun je ook je voorkeur geven voor badkleding- of vrouwendagen. Je kunt ook nog aanklikken welke faciliteiten je wenst.

Winactie Spaonline xSunkissed


Als ik op Noord-Holland zoek krijg ik al drie pagina’s! De vorige keer dat ik via SpaOnline boekte heb ik gekozen voor Spa Zuiver in Amsterdam dus deze keer wordt het weer iets anders.

SpaOnline.com is in drie jaar uitgegroeid tot de grootste boekingswebsite voor Spa’s & Wellnessresorts in Nederland en België. Dus ook de Belgische dames kunnen gebruik maken van deze site. Je kunt verschillende spa’s in Nederland en België met elkaar vergelijken en het fijne is dat je ook meteen kunt boeken. Als je geen keuze kunt maken kun je kijken naar de reviews van andere bezoekers, dat gebruik ik zelf veel. De site is overzichtelijk en als je er even niet uitkomt is er een klantenservice chatfunctie die eigenlijk meteen reageert. In mijn geval in ieder geval wel! (dat heb ik natuurlijk even getest voor jullie hihi)
Spa Zuiver Spaonline xSunkissed

Het is allemaal erg simpel: kies een spa uit – inloggen en betalen – voucher uitprinten – dagje ontspannen.

Als je zelf op de site rondkijkt zie je ook veel aanbiedingen, SpaOnline biedt je namelijk de laagste prijs garantie. Kun je voor het geld wat je bespaard weer een nieuwe lipgloss kopen! Smart girl!

Zoals ik aan het begin van dit artikel al zei; ik mag één van jullie blij maken met twee spa vouchers bij een spa naar keuze! Dus wat moet je daarvoor doen?

♥ Stuur een email naar info[@]xSunkissed.nl zodat ik weet dat je meedoet aan de winactie
♥ Volg mij op Instagram NadiaaRB

Extra winkans: Feliciteer mij op een zo originele, gekke, leuke, lieve of grappig mogelijke manier!

De winactie loopt tot 30 april 24:00 uur, op 1 mei zal ik de winnaar een persoonlijk mailtje sturen om te vragen naar welke spa zij(of hij) wil gaan.

Heel veel succes!

Deze winactie is mede mogelijk gemaakt door SpaOnline.
Bron afbeelding: Weheartit, Fort Beemster, SpaOnline

 

Reacties (1)

  1. Nadiaa

    Op een gekke manier zijn opeens de reacties van dit artikel verdwenen. Sorry als je had gereageerd!
    Nadiaa recently posted…Aussie Miracle Recharge Collectie

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge