Winactie 2 – Lancaster

Gesloten –Jaaaa, vandaag gaan we lekker door naar de 2e winactie. Dit moeten we hopelijk veel gebruiken de komende tijd; anti-zonnebrand! En niet zomaar een zonnebrand, maar de Lancaster Sun Sport Invisible Mist Wet Skin Application SPF15 twv €30,-. En daar maak ik niet 1, maar 5 van jullie mee blij. Hoe leuk is dat!

Zelf ben ik een fan van Lancaster en ik gebruik hier ook meerdere zonproducten van. Ik ben er super tevreden over, en als iemand met mijn lichte huid er niet mee verbrand, dan is het echt goed! Ik vind het leuk om jullie kennis te laten maken met producten die ik zelf erg fijn vind, dus dan zijn winacties een perfecte kans.

Wat moet je doen om kans te maken op 1 van de 5 flacons?

Stuur een mail naar x.sunkissed[at]hotmail.com, met daarin je adresgegevens voor als je gewonnen hebt.
Volg mij op Twitter,Facebook, Bloglovin en/of Youtube, vermeld je keuze en naam ook in je email. Volg je mij op alle vier, heb je 4 extra kansen!

Extra
Stuur een tweet met: www.xSunkissed.nl bestaat 4 jaar, doe mee aan de winacties om het te vieren! ( @NadiaaRB )
Stuur mij een zonnige foto of tag mij op Instagram in 1 van je zonnige foto’s @NadiaaRB

Deze winactie loopt vanaf vandaag 10 dagen en de 5 winnaressen krijgen vanzelf bericht.

Succes!! ♥

Reacties (7)

 1. gurlystyle

  leuk Lancaster, succes everybody

 2. Anonymous

  Ik ga je ook mailen!

 3. Wendy

  Ik doe hier ook weer aan mee. Ik volg je al op bloglovin en heb het artikel geliked!

 4. Nadiaa

  Leuk dat jullie meedoen!

 5. Lesly

  Ik doe ook mee!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge