xSunkissed Aussie winactie

Winactie Aussie #doyourworst

Oehlalaaaa, ik word natuurlijk heel blij van fijne producten. Jullie natuurlijk ook, maar soms is er een merk waar je gewoon eigenlijk alles goed van vindt. Ik heb dat met de producten van Aussie en natuurlijk laat ik jullie graag kennismaken met dit merk, en dit keer in de vorm van echte producten!
Lees snel verder om te zien wat je kunt winnen en hoe je hier kans op maakt!

‘Als je haar maar goed zit!’, alleen zit je haar niet altijd goed en wat nog rotter is, soms heb je gewoon geen tijd om je haar te fixxen. Aussie weet daar ook van, dus #doyourworst en Aussie get you covered. Zoals jullie al eerder op xSunkissed konden lezen heeft Aussie een stel to the rescue-producten uitgebracht. Aussie Miracle. Evelien van Ohfashion heeft die voor mij in de review gegooid en gelukkig hebben ze dat – dat verrast mij niets – goed volbracht!

xSunkissed Aussie miracle

Aussie heeft nu een leuke actie actie, een beetje steun voor onze badhairdays of een ode aan onze haren op de dagen dat we een ultieme hairdo erin vlechten en je haar flink wat haarspray moet verduren, of de stijltang die er bijna dagelijks met flink wat graden Celsius doorheen gaat.

Om je haar te steunen, te laten zien dat alles kan, (want Aussie pept je haar weer op) hebben ze de #Doyourworst in het leven geroepen. Share jouw ultieme badhairday of geweldige hairdo met de hele wereld en plaats de hashtag erbij. Nu nog leuker want je maakt meteen kans op een rescue pakket. Ik mag 5 pakketten met Aussie Miracle producten weggeven.
Durf je toch niet op de foto met je badhairday? Een mailtje sturen om kans te maken op deze fijne producten mag natuurlijk ook!

Aussie filosofie xSunkissed

What to do?
Mail je post adres naar info[@]xSunkissed.nl en plaats in de onderwerpregel #doyourworst winactie. Ik zou het wel heel leuk vinden als jullie een foto meesturen maar dat is niet verplicht.
⇒ De winactie duurt tot 17 oktober 00:00 uur en de gelukkige winnaars ontvangen een persoonlijk berichtje.

Succes!

Reacties (2)

 1. Ilsiee prins

  Dat klinkt veelbelovend en denk precies wat mijn haartjes nodig zijn.. Super dat je dit mag weggeven aan de lezers van je blog.. Ik doe graag mee voor mijn haar… Mijn bosje kan zeker wel wat extra verzorging & liefde gebruiken hihihi! Vooral nu met deze gure tijd om komst word mijn haar altijd extra droog…
  Alle verplichte stapjes doorlopen
  fijne dag, groetjes ilsiee

  1. Nadia

   Leuk! Succes :)
   Nadia recently posted…Winactie Aussie #doyourworst

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge