Review xSunkissed braun face

Braun Face + Winactie

Bijna dagelijks gebruik ik mijn Braun gezichtsborstel. Dus jullie begrijpen wel dat ik daar heel dus nog steeds tevreden over ben, en deze gezichtsborstel is eigenlijk zo basic als ik kijk naar wat Braun nu op de markt heeft gebracht! Natuurlijk was ik super benieuwd hoe deze borstel zou zijn. Maar het is zelfs meer dan alleen een face brush. Vandaag laat ik jullie weten of dit een aanrader is of iets wat je beter kunt laten liggen.

Als je benieuwd bent naar de Braun facebrush die ik momenteel gebruik, kun je de review nog even bekijken. Maar als je toch van plan bent een facebrush aan te schaffen zou ik zeker even verder lezen.

Braun face review xSunkissed

De Braun Face is een apparaat waar je verschillende koppen op kunt zetten. Zo kun je er een facebrush met verschillende borsteltjes op zetten maar kun je er ook een speciale epilator voor je gezicht van maken. Braun was de eerste ter wereld die een epilator voor het gezicht op de markt bracht, maar er is altijd ruimte voor verbetering. Waren het eerst twee losse apparaten, zijn ze nu samengebracht in 1. Als eerst de gezichtsborstel, zoals ik eerder al zei gebruik ik de vorige variant en daar ben ik heel blij mee. Mijn huid wordt echt schoner en zachter dan wanneer ik alleen een watje met tonic zou gebruiken.

Braun face opzetstukken xSunkissed

Alleen zit er bij mijn facebrush maar 1 opzetborstel bij. Bij de deze variant zitten nog drie nieuwe  kopjes;
♥ Extra Sensitive Brush: Voor de gevoelige, delicate en/of droge huid. Deze borstel heeft zachte, wat langere haartjes die dicht op elkaar geplaatst zijn zodat hij zacht aanvoelt, maar toch een goed effect heeft op de huid.
Exfoliation Brush: Voor een diepe reinigen, deze borstel heeft kortere en wat langere haartjes die er samen voor zorgen dat de dode huidcellen verwijderd worden en wat dieper te reinigen. Dit borsteltje is bedoeld om 1x per week te gebruiken.
Beauty Sponge: Dit is een schuimsponsje die je kunt gebruiken om crème’s of een olie in te masseren, maar dit borsteltje kun je ook gebruiken om je foundation op te brengen.

De borsteltjes voelen fijn aan op de huid, mijn moeder had niet eerder een facebrush gebruikt en zij was ook tevreden over dit apparaat. Met het idee om maar eens te beginnen met alle oude huidcellen te verwijderen begon zij met de Exfoliation Brush, die gebruikte ze in combinatie met Purity van Philosophy. Die gebruik ik zelf ook met de brush, echt een perfecte combinatie! Na het gebruikt voelde haar huid lekker zacht aan, en een crème of serum trekt daarna ook beter in.

Braun face epilator xSunkissed

En zoals ik net al vertelde kun je dit apparaat omtoveren naar een epilator voor je gezicht, dus dat moest natuurlijk ook uitgetest worden. Niet dat wij vrouwen echt ultiem veel gezichtsbeharing hebben, maar wat donshaartjes hebben we allemaal wel.
Mijn moeder heeft de epilator getest bij de donshaartjes en bij haar wenkbrauwen, want ja, dit apparaat kun je ook heel goed gebruiken om je wenkbrauwen bij te werken. Je kunt ze er trouwens niet mee modelleren, het is meer voor de verdwaalde haartjes eromheen. Wat extra fijn is bij dit apparaatje is dat je hem twee kanten op kunt laten draaien, je moet natuurlijk tegen de haargroei in epileren en anders moet je hem soms wel in rare posities vasthouden als dat niet zou kunnen. Mijn moeder vond het bij haar bovenlip een beetje zeer doen, maar niet storend en de huid werd ook niet rood of geïrriteerd. Bij haar wenkbrauwen voelde ze niks, top!

Dit apparaat kun je gewoon onder de kraan schoonmaken en anders zit er een borsteltje bij waarmee je de kop kun schoon borstelen. Mijn moeder zei meteen ‘Ik vind dat apparaat helemaal geweldig!’

 

braun silk-epil 9 xSunkissed

En wie wil nou geen geweldig apparaat in haar bezit hebben? Juist! Daarom geef ik drie pakketten weg van Braun met daarin de Braun Face, maar ook de Braun Silk-epil 9 samen ter waarde van € 220,-

De review van de Braun Silk-epil 9 verschijnt ook deze week.

Hoe doe je mee met de winactie?
⇒ Volg mij op Instagram @NadiaaRB
⇒ Stuur een mailtje naar info (a) xSunkissed.nl met je adres en je Instagram naam.
Ps. Heb je geen Instagram, mail mij dan even.

Meedoen kan tot 19 juni, op 20 juni ontvangen de 3 winnaars een mailtje.

Succes ladies!

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (4)

 1. Talitha

  Wauwie wat een super gave winactie!
  Ik doe mee hoor (:
  Talitha recently posted…Smeuïge gezonde brownies

  1. Nadia

   Heel leuk, ik heb je aanmelding ontvangen!
   Nadia recently posted…Braun Silk-epil 9 + winactie

 2. Lies

  Super gaaf en handig! Ik ga meteen mailen :-)

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge