Winactie vaderdag – Hugo Boss Sport

Gesloten –Na een moederdag winactie is het wel zo eerlijk om ook een vaderdag winactie doen. Ik heb een heerlijke mannengeur om weg te geven, de nieuwste geur van Hugo Boss, Sport. Ik vind Hugo Boss altijd erg lekkere geuren hebben, vandaar dat dit de geur is voor de vaderdag winactie. Ik denk dat alle mannen deze geur wel lekker vinden, en de dames vinden hem zeker lekker ^^Boss Bottled Sport is de 3e en de nieuwste geur van de Bottled-lijn. Het is een frisse, energieke en zeer mannelijke geur. Als je wint, win je de 50ml variant. Deze kost in de winkel €55,-! Het gezicht van de geur en de ster van de tv- en printreclame is niemand minder dan Formule 1 wereldkampioen Jenson Button.

“Ik vind het geweldig om met BOSS Fragrances samen te werken. Ik heb er echt enorm naar uitgekeken. Het is een fantastische campagne, ook vanwege het idee erachter: mentale voorbereiding. Dat is iets waar ik jaar in jaar uit mee bezig ben, of ik nu aan het trainen of aan het racen ben. Als je een uitdaging mentaal niet aankunt, zul je altijd moeten vechten. De Formule 1 zit vol getalenteerde coureurs, maar uiteindelijk maakt mentale voorbereiding het verschil”, aldus Jenson Button

Door een beeldscherm kun je een geur niet ruiken, dus even alle noten op een rijtjeTopnoten: scherpe citrusnoten, bestaande uit grapefruit, yuzurasp en roze peperkorrelsHartnoten: Lavendel en kardemom, gecombineerd met aldehydemistBasisnoten: vetyver, tonkabonen en patchoeliHet belangrijkste, hoé maak je kans op deze lekkere geur?

#1 Stuur een email met je gegevens naar x.sunkissed[at]hotmail.com#2 Heb je twitter? Volg NadiaaRB en tweet: Ik doe mee aan de vaderdag winactie van www.xSunkissed.nl en maak kans op de geur Hugo Boss Bottled Sport twv €55,- @NadiaaRB#3 Extra kans? Volg mij op Bloglovin en like deze post.

De winactie duurt tot donderdag 14 juni, dan kan ik hem opsturen en is hij op vaderdag zeker binnen! Je kunt alleen meedoen als je in Nederland of België woont. Succes!

Reacties (14)

 1. Nadiaa

  Haha @ Shimmer-Pie, je reageert wel vaker op mijn blog hoor!

 2. Shimmer-Pie

  Super leuk cadeautje, maar ik doe niet mee hoor! Ik zou mijn vader er niet echt gelukkig mee maken haha
  succes voor iedereen die mee doet!

  p.s. ik ontdekte je blog nu pas! Leuk, ga hem zeker volgen! Neem ook eens een kijkje op mijn site als je wilt: http://www.shimmer-pie.nl

 3. Nano

  Ik doe mee met je prijsvraag.

  Ik volg je via bloglovin en twitter.
  Ik heb geliked en getweet:

  https://twitter.com/nona89/status/211836718918279171

 4. Inge

  Leuk ik doe mee!
  Ik heb je een mailtje gestuurd, het berichtje geretweet op twitter (stylishing)
  Ik volgde je al op bloglovin maar heb het berichtje net wel geliked 😉

 5. Joyce

  Ik doe ook mee! Mijn vader heeft nu ook een parfum van Hugo Bos

 6. stephanie

  Yeah! Ik heb net een mailtje verstuurd!!!! x

 7. Anonymous

  Ik doe mee, ik heb je gemaild’ en ik volg je op blogglovin

 8. corrie v engelenhoven

  Ja ik doe mee en stuur je daarom dit mailtje want ik wil mijn Kees wel verwennen met vaderdag.

 9. Britt

  Ik heb een mailtje gestuurd met alle dingen die ik heb gedaan hihi :)

  Liefs,
  Britt (faithlinn@msn.com)

 10. Ilona Beckers

  ik ga nu een mailtje sturen, ik volgde je al op twitter, heb de zin getweet (IlonaB83) Ik volgde al op bloglovin en heb daar je artikel geliked..Nu nog n beetje geluk :-)
  liefs Ilona

 11. Christyxxx

  Net een mailtje gestuurd! Ik volg je op bloglovin en ik heb geliked!

  Groetjes!

 12. just like a lovely fairytale

  Ik heb meegedaan hihi, mailtje heb je als het goed is al binnen!

  Ik heb voor de rest ook alles gedaan.

  Liefs, Esmée

 13. Vera

  ik doe ook weer mee, ga je meteen mailen.

 14. Frederique

  Yaay <3 Ik doe graag mee!
  – Heb je een mailtje gestuurd
  – Getweet; https://twitter.com/frederique_th/status/211027582437695489
  – Volg je via Bloglovin’ en heb dit artikel een dikke like gegeven :)
  Nu duimen maar! Liefs x

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge