Winterse MUTS-have

Ik geloof dat wij allemaal wel muziek luisteren als we onderweg zijn. Als je in de auto zit, zit je lekker warm. Maar als je fietst of loopt is een muts geen overbodige luxe op dit moment. Wat is nou fijner als je muziek en de warme muts in 1 hebt? Laat ik dat nou hebben!


De combinatie van mode met functionaliteit zit in deze muts. Aan de achterkant van de muts vind je een kleine plug-in, hier doe je een speciaal kabeltje in en de andere kant van het kabeltje zit in je telefoon. Er zit ook een volumeknop aan het kabeltje en een clipje om het kabeltje aan je jas te klikken. In de muts, op de plaats waar je oren zitten, zitten de luidsprekers. Het zijn dus geen in-ear plugs.

Het eerste wat ik dacht was dat mensen hierdoor last zouden hebben van mijn muziek als ik bijvoorbeeld in de trein zit. Dit heb ik dus even met mijn moeder op de bank getest, zij hoorde mijn muziek niet.


Even de technische feitjes op een rij;

– Geavanceerde driver technologie voor hoge kwaliteit audio output
– Compatibel met elke telefoon, muziekspeler of andere apparaat met een 3,5 mm audio aansluiting
– De KitSound Audio muts bevat precies afgestemde 40 mm drivers om een vervormingsvrije bass, heldere middentonen en super heldere hoge tonen te reproduceren voor een hoge kwaliteit audio ervaring.

De muts is wel een vrouwenmuts, de printjes erop bestaan uit sneeuwvlokjes en hartjes en bovenop de muts zit een pompom. Ik ben echt fan van deze muts, en dat voor iemand die eigenlijk hoofdbanden boven mutsen verkiest!

Wil jij dus ook warme oren, muziek en er fashionable bijlopen? Klik hier en koop de audio muts voor €27,49


Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter en Bloglovin.

Reacties (3)

 1. Anonymous

  Die muts staat je echt heel goed. Ik wist niet dat er zulke mutsen bestonden. Wel leuk! en Handig!

 2. gotyourownstyle

  ik vind die muts zo leuk en handig he hihi (:
  en alvast een gelukkig nieuwjaar !
  xoxo

 3. beautyforgirls

  Wat apart, dit ben ik nog niet eerder tegengekomen. Maar het lijkt mij wel gaaf om zo’n muts te hebben. En het ziet er nog trendy uit ook :)
  Liefs, xxx

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge