Make-up studio neutralizer xSunkissed

Witte foundation | Make-Up Studio neutralizer

De meiden die ook een lichte huid hebben herkennen mijn foundation probleem vast! Je hebt een lichte huid die in de winter zijn hoogtepunt bereikt met als gevolg dat er geen fatsoenlijke foundation te vinden is. Ik gebruik al 3 flesjes achter elkaar een foundation van NYC, maar opeens was ook die te donker. Nu heb ik een oplossing gevonden bij Make-Up Studio.

Ik wist dat MAC en Illamasqua een witte foundation in het assortiment hebben. Alleen wilde ik eigenlijk niet zo een grote flacon kopen bij MAC want zoveel heb ik niet nodig en de andere heb ik nooit gezien haha. Maar toch wilde ik iets om mijn foundation lichter te maken, want mijn favoriete foundation matchte voor geen meter meer. Toen ik laatst voor een Bruno Banani lunch in Amsterdam was besloot ik om even binnen te lopen bij de winkel van Make-Up Studio. Mijn blik viel meteen op een rijtje vloeibare neutralizers, onder andere in het grijs, blauw, roze en groen, maar ook wit!

Make-up studio neutralizer xSunkissed

Ik heb de witte meegenomen met het idee om hem te mengen met mijn foundation. Make-Up Studio zelf zegt dat je de neutralizer onder je foundation moet aanbrengen, maar dan heeft hij niet het effect wat ik wil bereiken. En, lippenstift hoort ook op je lippen, maar je kunt hem ook als blush gebruiken. Dus waarom zou ik deze neutralizer niet als foundation verlichter kunnen gebruiken?

Make-up studio neutralizer xSunkissed

Ik nam een flesje mee en mengde hem met mijn NYC foundation. Aan het begin is de verhouding een beetje uitproberen, maar inmiddels ben ik erachter dat ik iets meer dan de helft van de hoeveelheid van mijn foundation en iets minder dan de helft neutralizer met elkaar moet mengen voor een goede kleur. Wel wordt de foundation iets minder dekkend als ik hem met de neutralizer meng, maar dat los ik op door hem gewoon op te bouwen. Ook gebruik ik op een paar plekjes een beetje pure foundation, dat dep ik er een beetje overheen, maar dat ik natuurlijk ook meteen wat shaping!

Foundation mengen xSunkissed

 
Nadia brander xSunkissed
En zo ziet hij er dan uit op mijn gezicht met de rest van mijn make-up. Ik vind hem er natuurlijk uitzien en de kleur is heel goed voor mijn huidskleur op dit moment. Voor deze foto heb ik enkel de mix gebruikt en nergens de pure foundation.

De neutralizer zit in een pompje wat ik er best luxe uit vind zien. Het midden van de flacon is doorzichtig zodat je kunt zien hoeveel product je nog hebt.  Het product heeft een hele subtiele geur die je alleen ruikt als je er bewust aan ruikt.

Make-up studio neutralizer xSunkissed

Ik ben erg tevreden over dit product, alleen had ik het idee dat de combinatie mijn huid iets droger maakt, maar dat kan ook liggen aan het gure weer de laatste dagen. Als je dus ook problemen hebt met het vinden van de geschikte, lichte foundation is dit zeker een aanrader. Het is een flesje waar niet teveel in zit, wat ik wel fijn vind omdat ik het alleen in de winter nodig heb. Als ik dan een grote fles van MAC zou kopen is die niet op na 6 maanden, de houdbaarheidstermijn die op het product staat. Zonde van je geld in dat geval. Make-Up Studio doet dat beter, dus daarom raad ik die aan.

Make-up studio neutralizer xSunkissed

De Make-Up Studio neutralizer kost € 14,50 voor 15 ml en is verkrijgbaar in de winkel en in de webshop van Make-Up Studio.

Reacties (10)

 1. Sara

  wow never saw a white foundation like this!
  Sara recently posted…איפור ערב

 2. Lotje

  Super handig! Ik ga het ook is een keer proberen X
  Lotje recently posted…OUTFIT: My New Coat!

 3. Fabienne

  Dat lijkt me super handig! Ik vind het altijd lastig om de juiste kleur foundation te vinden, dus dan is dit ideaal.
  Fabienne recently posted…Essence ‘Like An Unforgettable Kiss’ Eau De Toilette

  1. Nadia

   Ja, ik ben ook heel blij dat ik dit nu ontdekt heb :)
   Nadia recently posted…Witte foundation | Make-Up Studio neutralizer

 4. Ruby

  heel herkenbaar. een te lichte huid voor alle foundations, fijn dat je de oplossing heb gevonden.

  Liefs.

  1. Nadia

   Ja en dat is zo vervelend, dus ik voelde mij gewoon verplicht om dit met jullie te delen haha
   Nadia recently posted…Witte foundation | Make-Up Studio neutralizer

 5. Manon

  Het product ziet er heel goed uit!!
  Manon recently posted…3 leuke hoesjes van Hoesjes-Outlet

 6. Kirsten

  Wauw, dit product komt op mijn wishlist want oooh ik heb ook altijd dit probleem… Ik kan me daar zo aan ergeren! Bedankt voor de tip meis. De prijs valt me opzicht ook nog wel mee.
  Kirsten recently posted…Je oogschaduw meer pigmentatie geven

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge