xSunkissed bestaat 4 jaar!

Jaaaaa! Vandaag is mijn blogje jarig, happy happy birthday. Vandaag is het precies 4 jaar terug dat ik een account maakte op blogspot met de naam xSunkissed. En omdat jullie natuurlijk bijdragen aan het bestaan van xSunkissed vier ik het graag met jullie!


Dit wordt echt zo een blogpost waar allemaal uitroeptekens achter elke zin staan als ik mij niet in hou. Ik ben zo enthousiast en blij haha. Dat ik begon met mijn blog had ik nooit verwacht er zoveel mee te bereiken, maar ik geniet nog elke dag van het feit dat mijn blog zoveel deuren voor me opent. Ik leer ook zoveel leuke mensen kennen van PR-bureau’s, mensen achter de merken en natuurlijk mede-bloggers! Maar ook lezeressen ontmoet ik af en toe. Dat ik zo’n kick, als je ergens loopt en iemand herkent je als ‘Het meisje van Sunkissed’ – jajaaa, bijvoorbeeld op een suffe ochtend op Utrecht CS – of bij events of fashionshows. Leuk dat die mensen mij durven aan te spreken, leuker nog als ze zeggen dat ze je blog zo leuk vinden. ♥!

Ik weet ook een paar van mijn lezeressen die al ongeveer vanaf het begin reacties achter laten, dat is zo leuk! Die meiden volgen mijn blog dus al jaren. WOW!

Ik schrijf nog steeds met liefde al mijn artikelen, maak graag filmpjes en vind producten uitproberen nog steeds geweldig, dus ik ga voorlopig nog wel even door met xSunkissed.

Blijf vooral comments achterlaten of mailtjes sturen, dat vind ik extra leuk.

Okeeee, maar hoe ga ik deze verjaardag nou met jullie vieren?
Winactiesssss! yeahhh

De komende dagen komen de winacties online, de eerste komt vanmiddag om 1 uur online!

Veel plezier en thank youuuu! ♥♥♥♥♥

Bron afbeelding: weheartit

Reacties (6)

 1. Nadiaa

  Dankjullie, maar de tijd vliegt hoor Amy!

 2. Amy

  Wow 4 jaar is best wel lang! Gefeliciteerd! 😀

 3. linda

  Gefeliciteerd!

 4. Journalisje

  Gefeliciteerd meid!!!

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge