xSunkissed.nl volgen!

Tegenwoordig kun je op het internet een heleboel doen. xSunkissed.nl bekijken is daar 1 van. Er zijn een boel dingen die niet meteen een heel artikel waard zijn, maar soms net wel leuk om even te lezen of bekijken. Een ‘Behind the scenes’ foto bijvoorbeeld, zo weet je soms al welke artikelen binnenkort online komen in een review.
Daarom kun je xSunkissed.nl op meerdere manieren volgen.

Op een rijtje.
Bloglovin: Ik vind het zelf een perfect middel om alle blogs die ik volg overzichtelijk bij elkaar te hebben.
Weet je niet wat Bloglovin is? Kijk hier eventjes voor mijn artikel over Bloglovin.

Twitter: Ik tweet vaak over dingen als welke producten er aan komen in reviews, of als ik ergens mee bezig ben voor xSunkissed.nl. Ook voor winacties kan Twitter je net een stapje voorsprong geven. Mijn Twitternaam is NadiaaRB.

Facebook: Deze bestaat sinds deze week, ik zou het leuk vinden als je de pagina ‘liked’

Instagram: Eigenlijk is deze niet echt voor xSunkissed.nl, maar ik zou het wel leuk vinden als jullie mij daar volgen. Ook daar is mijn accountnaam NadiaaRB.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge