Header Yarrah xSunkissed

Yarrah Biologisch hondenvoer

Jullie hebben mijn hondje Mitsy al eerder voorbij zien komen. Mits is mijn vriendinnetje en ik ben het meest van de tijd samen met haar. We wonen sinds deze maand tenslotte met zijn tweetjes op ons zelf, zit ze in de mand van mijn fiets, we reizen samen naar blogevents, ze gaat mee naar kantoor en ligt ze te spelen of te slapen terwijl ik hard aan het werk ben. Ze verdient het zachtste kleed, de leukste speelgoed en natuurlijk ook goed voer. Vandaag meer over dat laatste!

Ik vind het erg leuk om Mitsy wat meer te betrekken op mijn blog. Als we samen naar blogevents gaan heeft ze al veel fans, maar ook digitaal wil ik haar wat meer laten zien. Daarom vind ik het super leuk als bedrijven de link leggen met haar. Zo ontving ik laatst een flinke doos, hij kwam binnen op het adres van mijn ouders en ik had geen idee wat het kon zijn. Des te leuker is het uitpakken en ontdekken dat er interessante producten voor de hond in zitten!

Yarrah is een merk wat biologische diervoeding heeft, ik ontving verschillende soorten voeding. Een zak met brokken in de smaak kip, een pakje kauwstaafjes in rundersmaak, twee blikken, de ene met paté in de smaak kip , de ander met chunks in de smaak rund,  drie kuipjes met vleesbrokjes in de smaken kip, rund en vegetarisch Mitsy, die ik ook wel Muis noem, is geen moeilijke eter. Ze eet de hele dag door steeds een paar brokjes, ze eet dus niet in 1x haal hele bak leeg. Voordat ik de producten van Yarrah ontving at ze dus alleen brokjes en soms een kauwstaafje.

Yarrah biologisch voer

De producten bevatten geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, ook vind je geen suiker en E-nummers. Wel bevat het biologische groenten, vruchten, algen en kruiden. Klinkt goed voor onze viervoeters toch? Wat ook nog een pluspunt is, wij eten misschien dan soms nog eens een plofkip. Onze diertjes in ieder geval niet. In Yarrah producten zit vlees wat komt van dieren die royale leefruimtes hebben en buiten komen en de dieren krijgen de natuurlijke tijd om te volgroeien naar een volwassen dier. Deze dieren worden zelf ook weer gevoerd met biologische granen en gras! En als laatste, deze dieren worden niet preventief met antibiotica behandeld. Eigenlijk kan er niets mis gaan met dit voer, maar vindt Mitsy het ook lekker?

Yarrah biologisch hondenvoer

Yarrah ervaring xSunkissed

Als eerst gaf ik een pakje met vleesbrokjes in de smaak kip en die is echt tot de laatste kruimel opgegeten en uitgelikt. Zo lekker vond ze dat! Hetzelfde gebeurde later met de chunks die ik in haar voer had gemengd. Een blik is erg groot voor een klein hondje als Mitsy dus die bewaarde ik tussendoor afgedekt in de koelkast.

Biologisch diervoeding xSunkissed

De Yarrah brokjes vond ze niet zo bijzonder. Ik mixte ze door haar eigen brokken en die at ze toch eerst op. Ook na een paar dagen dat ze kon wennen koos ze toch liever haar eigen brokken. De brokken ga ik dus niet kopen voor haar, maar zo af en toe een bakje chunks, paté of kauwstaafjes gaan er wel in!

Prijzen
De kleine zak brokken kost € 13,75
De kuipjes vleesbrokjes kosten € 1,15 per stuk
Een blik met paté kost € 2,25 per stuk
Een blik chunks kost ook €2,25 per stuk
De chewsticks kosten € 1,79 voor een pakje met 3 sticks

Yarrah diervoeding verkoopt verschillende soorten voer voor honden en katten, wellicht ook iets voor jouw diertjes.
Disclaimer 2014 xSunkissed

Reacties (2)

 1. manon

  AAAAAH dat hondje wat een cutie pieeeeeeee. Nu even naar het voer, hahaha! Dit is misschien wel iets voor onze hond Mabel. Oh wij mixen de brokken ook vaak, gek is dat dat hoor ik wel vaker dat mensen dat doen
  manon recently posted…FA Coconut Water Douchegel

  1. Nadia

   Ja schattig is ze zeker hihi <3
   En brokken mixxen is beter dan in 1x overgaan op ander voer, en ik wil natuurlijk voorkomen dat haar maag/darmen opeens van slag zijn.
   Nadia recently posted…Yarrah Biologisch hondenvoer

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge