Yellow, blue, green, dress like a rainbow

De nieuwe trend is volgens de catwalk ‘Colorblocking’, dus een outfit met kleurvakken simpel gezegd. Alles mag gemixt worden, dus ├ílle kleuren met alle kleuren.
Pak een geel shirt, een groene broek, blauwe schoentjes en een roze vest en tadaa je colorblocking outfit is klaar. Colorblocking is niet echt iets nieuws, het is al een bekend iets, alleen word nu volgens de ontwerpers de trend voor de zomer. Eerder zagen we het bijvoorbeeld al bij Sonia Rykiel.
Hier een aantal voorbeelden van deze trend voor de zomer van 2011.

Gucci

Sonia Rykiel

Prada

Jill Sander

Jill Sander

Nu denk je misschien; ik heb dit al een tijdje terug voorbij zien komen op andere blogs, waarom kom jij er later mee?
Dat is omdat ik het aan het begin toch zo stom vond, ik vond het er niet uitzien, dus dacht ik kijk het even aan. En nog steeds vind ik het niet echt heel erg mooi, maar ik heb inmiddels ook colorblocking outfit’s gezien die ik wel mooi vind. Vandaar dat ik besloten heb om er wel een post over te schrijven.

Maar wat vinden jullie ervan en draag jij het?

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge