Zarqa Energizing Footbath

Na een lange shoppingsessie of een dagje festivallen zijn je voeten dood. Nouja, dat is wat overdreven, maar zwaar vermoeid zijn ze wel. Het is dan lekker om je voeten weer een beetje op te peppen met een voetenbadje. Vandaag review ik er 1 voor jullie!


Zarqa denkt met onze voetjes mee, ze moeten nogal veel overleven. Dagen dansen op een festival, lange shopsessies, feestjes op hoge hakken en dan nog die keren dat je op je blote voeten rond loopt.

Je voeten kunnen vermoeid aanvoelen, maar daarbij kun je natuurlijk ook nog andere voetklachten hebben. Eelt, nagelschimmels, bacteriën en stinkvoeten; allemaal dingen waar je ook niks van wilt weten. Het fijne van dit voetenzout is dat het ook tegen de bovenstaande kwaaltjes werkt!

Dit zout los je op in een bak met warm water, ongeveer 38 graden. Het hangt er een beetje vanaf hoeveel water je hebt, maar op 8 liter doe je 3 eetlepels zout. Daarna pak je er een tijdschrift bij en blijf je mooi een half uurtje met je voeten in het water zitten. Je zult na dat half uur merken dat eelt zacht is geworden – en zo makkelijk te verwijderen is. Daarna spoel je je voeten af en droog je ze goed af. Door een voetenbadje wordt de doorbloeding in je voeten gestimuleerd en dat ontspant verhitte en vermoeide voeten.

In dit zout zit een zuiverende werking van een mineralencomplex met Dode Zee zout, een hoge dosering Magnesium en verfrissende Eucalyptus helpt ontstekingen te voorkomen.

Zorg wekelijks dat je een voetenkuurtje doet. Na een verkwikkend voetenbad met Zarqa Energizing Footbath, scrub je alle dode huidcellen weg met een lekkere voetenscrub. Daarna een crème erop en ze zijn weer goed verzorgd.

Een pot met 500 gram, dus een halve kilo kost maar €7,07! Zarqa producten zijn online te bestellen.

Op de hoogte blijven van alles rondom xSunkissed.nl?
Volg ons via Facebook, Twitter, Bloglovin en Youtube.

Reacties (1)

  1. Diana

    Ik neem echt nooit de tijd voor een veotenbad haha

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge