Zarqa feet

Zarqa voetverzorging voor pretty feet!

Echt mooi heb ik voeten nooit gevonden, ik weet dat ik dat vroeger al vond en dat is nooit veranderd. Toch zit er wel een verschil tussen verzorgde en onverzorgde voeten, de laatste vind ik namelijk echt verschrikkelijk. Om mijn eigen voeten een beetje ‘mooi’ te houden smeer ik ze regelmatig in met olie en lak ik mijn nagels. Als extraatje gebruik ik de laatste weken producten van Zarqa en die laat ik vandaag aan jullie zien.

Ik weet niet of het alleen bij mijn voeten zo is, maar als ik een panty draag zijn mijn voeten daarna zo droog bij mijn hielen dat ik zeker daarna een verzorgend product gebruik. Maar met de winter die er weer aankomt en je voeten de hele dag opgesloten zitten in dikke sokken en dichte schoenen is het ook een goed idee om een product aan te schaffen voor je voeten. Van Zarqa ontving ik twee producten uit de FEET lijn; de Multi Active Foot Cream en de Repair Foot Balm. Uit de BODY lijn ontving ik een Soft Shower Scrub die natuurlijk ook prima voor je voeten te gebruiken is.

Soft shower scrub Zarqa

De Soft Shower Scrub vind ik alsnog vrij stevig van substantie, maar daarom extra fijn voor je voeten, die kunnen dat best hebben! Door een scrub te gebruiken verwijder je de bovenste laag dode huidcellen, dan zuiver je meteen de huid  en door te scrubben stimuleer je de doorbloeding, dat alles bij elkaar zorgt ervoor dat andere huidproducten beter worden opgenomen. Het product is eigenlijk wel geurloos te noemen.

Zarqa multi active foot cream

De Multi Active Foot Cream en de Repair Foot Balm zijn verre van geurloos, beiden hebben een aanwezige geur. De Multi Active Foot Cream ruikt naar Tea Tree, wat ook niet zo gek is aangezien dat er ook in zit. Naast Tea Tree zit er ook Vitamine E, Aloë Vera, Eucalyptus en extracten uit de Dode Zee in. Deze ingrediënten hebben een anti-bacteriële en verzorgende werking zorgen er samen voor dat de natuurlijke beschermingslaag van de voeten zich kan herstellen, bacteriën krijgen minder kans en de huid wordt weer zacht en fris. Mocht je nou erg last hebben van zweetvoeten, dan is dit product ook een aanrader.


Zarqa repair foot balm

De Repair Foot Balm is een fijn product voor de voetjes die het flink te verduren hebben, deze balm is namelijk voor (extreem) droge en ruwe voeten. Smeer deze balm tweemaal daags op de harde plekken en het helpt de verhoorde huid te verzachten en versoepelen. Door het gebruik wordt het natuurlijk vochthoudend vermogen van de huid ondersteunt.

Ik smeerde beide voetproducten afwisselend op in de ochtend en in de avond voor het slapen gaan. Zelf bracht ik het een beetje masserend aan en bleef daar vooral in de ochtend wat langer mee doorgaan, zodat het ergste is ingetrokken en niet in mijn sokken gaat zitten. In de avond maakte dat niet zoveel uit.

Prijzen
Zarqa Soft Shower Scrub 150 ml € 8,50
Zarqa Repair Foot Balm 75 ml € 9,95
Zarqa Multi Active Foot Cream 75 ml  € 8,95

Mijn voetjes hebben er zeker baat bij, dus mochten jouw voeten ook niet 24/7 zacht en poezelig zijn raad ik je deze Zarqa producten zeker aan!

Disclaimer 2014 xSunkissed

 

Reacties (2)

  1. Liset

    Hi Nadia, bij deze dus de testreactie! :)

  2. Evelien

    Dit lijken me heerljike producten, vooral de Foot Balm klinkt veelbelovend.

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge