Zooff socks

ZOOFF laars-sokken

Je kent ze wel, dwarse kledingstukken die super zijn als je ze aanhebt. ALS je ze eenmaal aan hebt ja, want dat aantrekken is nog wel eens een dingetje. Ik heb het meestal met ‘kick-start broeken’, van die broeken waar je in staat te schoppen en te springen als je ze na het wassen voor het eerst aantrekt. Anderen staan weer te laarzen-stampen, daar is een oud trucje voor. Doe een plastic zakje om je voet! Maar.. zit je daar echt op te wachten? Mooie laarzen aan en de rest van de dag zweterige plakvoetjes? Nee. Daar is nu ZOOFF op bedacht!

Bijna had ze een prachtig paar laarzen in de winkel achtergelaten. Henriëtte Bons, de bedenkster van ZOOFF socks, kreeg de tip van de plastic zakjes van de verkoopster en zag die zweterige voeten toch echt niet zitten, maar het achterlaten van prachtige laarzen behoorde ook niet tot de opties. Een paar weken later besprak ze op een verjaardag haar ervaring over plastic zakjes en dacht ‘Dit moet toch beter kunnen?’. De andere dames op die verjaardag bleken lotgenoten te zijn. Met deze bevestiging ging Henriëtte aan de slag en ze bedacht sokken die het aan- en uittrekken van laarzen een heel stuk makkelijker maakte! ZOOFF socks was geboren, de naam doet mij denken aan het in- en uit ‘zoeven’ van je laarzen.

Zooff socks

Ik ontving een setje van deze sokken, buiten dat ze dus speciaal gemaakt zijn voor gemak vind ik ze er ook gewoon mooi en luxe uitzien. ZOOFF Socks is erop gericht om het dragen van ­laarzen zo prettig mogelijk te maken. De sokken zijn zacht, ­ademend, elastisch en ondersteunend. De sokken die ik heb ontvangen zijn zilver en zwart. Het zilver is een gladde stof, die er dus voor zorgt dat je makkelijk door de laars kan glijden.

Zooff socks

Zelf heb ik geen laarzen probleem aangezien ik voornamelijk een sneakermeisje ben, de enige laarzen die ik heb zijn overknees en die zijn voorzien van een rits. Maar op de stal waar mijn moeder haar paard staat ziet ze regelmatig laarzenstampers staan en gelukkig wilde 1 van die dames, Romy, de ZOOFF socks voor mij testen! En zij liet zien dat deze sokken echt geweldig werken, ze ‘zoofte’ letterlijk haar laarzen in. Geen gestamp meer, wat ook nog een heel slecht is voor je laarzen natuurlijk.

Dit zegt Romy er zelf over;

Ik heb hele hoge rijlaarzen, die tot in m’n knieholtes komen. Elke dag als ik ze aan moet doen is het een gevecht met die dingen, ik kan zo een kwartier kwijt zijn aan proppen en stampen om er in te komen en als ze dan eenmaal zitten staat het zweet op m’n rug. Op de sokken zit op de wreef en op de enkel een glad stukje, waardoor je echt heel erg makkelijk in je laarzen glijd. Echt een verschil met normaal, ik kom er in 1 keer in, zonder stampen en zonder gevecht. Wat wel opvalt is dat je tijdens het lopen een klein beetje het gevoel hebt dat je uit je laarzen omhoog komt, omdat het natuurlijk zo glad is. Alles blijft op z’n plek zitten hoor, maar dat gevoel kreeg ik. Ook het uittrekken van m’n laarzen gaat net zo makkelijk als het aantrekken, echt heel fijn!

 

Geen verkooppraatje, maar the real deal dus!

Is dit precies wat jij nodig hebt? Dan kun je via de ZOOFF website en setje sokken bestellen, verkrijgbaar in 4 kleurencombinaties. Ze kosten €19,95 per stuk en worden met brievenbuspost verstuurd.

Disclaimer 2014 xSunkissed

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge