Esprit xSunkissed

Zwemoutfit al klaar?

In de stad, op een terrasje, op school en tijdens het uitgaan willen we er leuk uitzien. In de zomer komt daar nog iets extra’s bij, namelijk het strand of het zwembad! Buiten je lichaam, waar je je misschien zorgen over maakt, is er misschien ook nog een issue wat je draagt. Ik heb eens wat leuke strandkleding voor jullie opgezocht dus kijk mee!
Om te beginnen moet je aantrekken waar jij je fijn in voelt, dat kan een bikini zijn maar natuurlijk ook een tankini of een badpak.

Op de site van Esprit heb ik deze 3 vrolijke bikini’s uitgekozen, ik vind het altijd leuk om een bikini met een kleurtje en een printje te dragen. Mij zul je niet snel zien in een enkelkleurige bikini.
Esprit bikini xSunkissed

Ben je wat onzeker over je buik? Dan wil je misschien liever geen bikini aan omdat je buik dat erg zichtbaar is. Dan kun je kiezen voor een tankini of een badpak.
Esprit xSunkissed

Ik heb ook wel eens dat het lekker weer is, maar dat er net een beetje een fris windje staat. Of je gaat even verderop een ijsje halen. Dan is het soms fijn om net even wat gekleder te zijn. Ook daar heeft Esprit leuke dingen voor!

Esprit xSunkissed

Weet je niet welk soort badmode bij jouw figuur past? Op de site kun je de ‘pasvorm guide’ om hulp vragen! En ook meiden met een grotere cupmaat (D – G) kunnen bij Esprit terecht voor een leuke strandoutfit. Yay!

Hebben jullie iets leuks gezien? De bovenstaande producten kunnen jullie vinden op de badmode afdeling van Esprit.

hfikvhshd

Reacties (2)

  1. Sylvana

    Leuk! Vooral de linker bikini spreekt mij erg aan.
    Sylvana recently posted…NOTD: Maybelline Color Show 554 Lavender Lies

  2. Manon

    Ik heb nog een zwemoutfit van vorig jaar
    Manon recently posted…Parfum Madonna – Sparkle

Schrijf een reactie

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge